Kado met foto

» De mooiste foto's

in jouw collage!

Ken je Easy Collage al? Hier maak je snel en makkelijk de mooiste fotocollages, bijvoorbeeld met de foto's van jou en je lieffie!!


Een collage maken was altijd al leuk, maar is extra leuk omdat Easy Collage leuke templates biedt. Hierdoor komen jouw foto's nog mooier uit. Kies bijvoorbeeld voor een ontwerp van Pimpelmees. Pimpelmees heeft een unieke stijl, waarbij de combinatie van verzamelde papiertjes, plaatjes en stofjes met de prachtige eigen tekeningetjes en knipsels altijd kleine kunstwerkjes oplevert.


Je maakt de collage makkelijk online en daarna bestel je hem als poster of op Canvas.  Een mooi, romantisch kunstwerk voor aan de muur!

Vanaf € 12,95

Bestel op EasyCollage
De mooiste foto's


  • Stuur door naar een vriend(in)
  • Review deze kadotip
  • Bekijk reviews van EasyCollage
  • Andere kado's van EasyCollage

Klopt de link naar de website niet, geef dit dan aan ons door! Als de link inderdaad niet klopt, krijg je van ons een leuke verrassing*!


Stuur `De mooiste foto's` door naar een vriend(in)

Vul onderstaand formulier in om een vriend of vriendin te tippen over deze kadoptip.

Klopt `De mooiste foto's` niet?

Laat ons even weten wat er mis is! Als bedankje krijg je van ons een kortingscode van 50% op een geluksmuntje van Geluksmuntjes.nl

Reviews van: Kado met foto » De mooiste foto's

Er zijn nog geen reviews geplaatst. Plaats als eerste een review en ontvang een presentje*! Vul dan wel even je e-mailadres in, zodat we contact met je op kunnen nemen.